Sinds 21 maart bezorgen wij brood en maaltijden in Bilthoven, de Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder & Bosch en Duin. Afhalen kan ook met in achtname van de richtlijnen van het RIVM! Voor de winkel geldt, houd afstand, minimaal 1,5 meter, maximaal 3 gasten in de winkel en heb geduld. Heb je gezondheidsklachten, dan bezorgen wij aan huis.

Maaltijden – De maaltijden voor de komende week zijn te bestellen vanaf zondag, afhalen vanaf woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur (bezorgen doen we ook nog steeds) * zolang de voorraad strekt. Om zeker te zijn van onze maaltijden op zaterdag, graag bestellen vrijdag voor 16.00 uur.

Brood РOm op zaterdag zeker te zijn van jouw favoriete brood, verzend het formulier voor  donderdag 21.00 uur dan kun je jouw bestelling zaterdag afhalen of bezorgen wij de bestelling zaterdag met de grootst mogelijke zorg en contactloos. Op 3 dagen geopend vanaf 11.00 en op zaterdag vanaf 09.00, zodat je ook jouw favoriete brood in de winkel kunt halen!

BBQ Pakket – In samenwerking met boerderij Eyckenstein en Sauter wijnen/De Brouwkamer hebben wij een BBQ pakket samengesteld. Mooi duurzaam, biologisch jersey vlees en een heerlijke fles wijn of bier van de Brouwkamer

Tijdens het betaalproces kunt u aangeven wanneer u de bestelling bezorgd wil hebben / af komt halen.